Onze merken

We kiezen onze producten zorgvuldig uit en werken enkel met de meest kwalitatieve merken.

Gelaatsverzorging, handverzorging, voetverzorging of epilaties: bij All Nele Care kan je altijd rekenen op de meest kwaliteitsvolle producten en technieken. Met een brede waaier aan verzorgingen vinden we samen voor elk huidprobleem de gepaste oplossing.

Ga naar de winkelMaak een afspraak
Onze merken

Germaine De Cappucini

Het Spaanse topmerk Germaine De Capuccini werd in 1964 gecreëerd door Carmen Vidal en staat intussen in de top 5 van de internationale cosmeticamerken. Met haar uitgebreide productenlijn kan het merk inspelen op elk specifiek probleem dat zich stelt op vlak van huidproblemen...


Meer informatie en productenMaak een afspraak
Onze merken

Royx Pro

Royx Pro is expert in suikerpasta voor vrouwen en mannen. Dit Pools topmerk brengt zorgvuldig gekozen en natuurlijke producten op de markt die ontwikkeld zijn voor en door suikerprofessionals. Op de ingrediëntenlijst vind je enkel en alleen pure producten met verzorgende en hydraterende kenmerken. Deze trendsetter blinkt uit in kwaliteit, onderscheid zich in de markt op vlak van innovatie en creativiteit en heeft een hygiënische suikeroplossing voor de meest gevoelige huid. Bovendien is het uitgebreid assortiment antiallergisch en niet getest op dieren.


Meer informatie en productenMaak een afspraak
Onze merken

Trind

De producten van Trind zijn het resultaat van meer dan 30 jaar onderzoek, productontwikkeling en interactie met klanten. Hun producten zijn uitermate effectief en werken diep door in de nagel. Trind heeft unieke formules en technieken ontwikkeld die zorgen voor maximale effectiviteit en absorptie van het actieve ingrediënt in de nagel. Op deze manier kunnen wij waarborgen dat onze producten het maximale resultaat leveren.


Meer informatie en productenMaak een afspraak
Onze merken

Footlogix

Footlogix is het eerste en enige Pediceutische merk in de wereld dat innovatieve en transformationele resultaten oplevert. Het assortiment voor thuisgebruik biedt snelle en effectieve resultaten voor een langdurig gebruik. De unieke producten zijn lichtgewicht, niet-occlusief en makkelijk aan te brengen, zonder vettig residu achter te laten.


Meer informatie en productenMaak een afspraak