All Nele Care

Maquillage

Omdat het niet altijd makkelijk is om zelf make-up aan te brengen, bieden we hiervoor wat hulp aan. Zo kan je je gewoon bij ons laten maquilleren. Of het nu voor de feestdagen, je verjaardag of een huwelijk is, wij passen de make-up altijd aan aan jouw noden en wensen.


Maak een afspraak

Informatie over Germaine De Capuccini.


Germaine De Capuccini heeft een selecte make-uplijn die voor ieder wat wils aanbied. Zo laat de make-up je naturel, spontaan, sexy, elegant en onafhankelijk voelen, op de manier zoals jij dat wilt.

Informatie over Refecocil.


Één blik zegt meer dan duizend woorden. Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk middelpunt van het gezicht. Met de wenkbrauwverf en wimperverf van RefectoCil worden deze op een mooie en natuurlijke manier geaccentueerd.

Wat is een Lash Lift Brow?


Lash Lift Brow is een behandeling waarbij natuurlijke wimper-haartjes gelift worden zonder gebruik van krultangen, mascara of wimper-extensions en dit tot 8 weken lang. Je wimpers worden gelift met siliconen padjes die we aanbrengen gedurende de behandeling.

Maquillage

Behandelingen & tarieven voor Maquillage

Kleuren van wimpers

€15

Kleuren + epileren wenkbrauwen

€25

Lash lift

Lash lift is een behandeling waarbij de natuurlijke wimpers gelift worden zonder gebruik van krultangen, mascara of wimper-extensions en dit tot 8 weken lang. Je wimpers worden gelift met siliconen padjes die we aanbrengen tijdens de behandeling.

€50

Dag/avondmaquillage

€50

Maquillage aan huis

€60

Bruidsmaquillage

Omvat een proefmaquillage, maquillage aan huis op de grote dag zelf, flash-lift-ampulle en een aangepaste lipstick.

€150