All Nele Care

Gelaatsverzorging

Een gelaatsverzorging bij All Nele Care is het ultieme ‘me-time moment’. Tijdens een 75 minuten durende behandeling kan je je laten meeslepen door de heerlijke geuren, het zalig comfort en de zachte muziek. De ideale manier om helemaal tot rust te komen. Aan het begin van de behandeling wordt de huid grondig bekeken zodat we een aangepaste verzorging kunnen toepassen. Epilatie van het gelaat zit ook steeds in de verzorging inbegrepen.


Maak een afspraak
Gelaatsverzorging

Wat kan je zelf doen om de gelaatsverzorging te optimaliseren?


  • Reinig je huid elke ochtend en elke avond om te voorkomen dat talg, zweet en andere vuiligheden gaan opstapelen in de poriën.
  • Scrub je gelaat 2x per week om de dode huidcellen te verwijderen en de huid terug zacht te maken.
  • Breng na het reinigen een gepaste dag- of nachtcrème aan die de huid haar jeugdige uitstraling terug geeft.
  • Vraag om advies. Samen bekijken we jouw huid en bespreken we de mogelijkheden. Op deze manier vinden we voor jou de perfecte combinatie.
  • Om de 28 dagen vernieuwt je huid volledig dus is het aangeraden om dan je verzorging opnieuw in te boeken. Je kan ook rekening houden met de wisseling van seizoen om je huid voor te bereiden op de weersomstandigheden.
Gelaatsverzorging

Behandelingen & tarieven voor Gelaatsverzorging

Age Defence Treatment

Een Anti-Aging verzorging geschikt voor elk huidtype. Een zachte reiniging wordt gevolgd door een vernieuwende peeling, een stimulerend serum, een ontspannende gelaatsmassage en een masker op maat. De verzorging wordt afgesloten met een aangepaste dagcrème.

€75

Hydrating Treatment

Een hydraterende verzorging geschikt voor elk huidtype. Een zachte reiniging wordt gevolgd door een vernieuwende peeling, een vochtinbrengend serum, een ontspannende gelaatsmassage en een masker op maat. De verzorging wordt afgesloten met een aangepaste dagcrème.

€75

Balancing Treatment

Een talgregulerende verzorging geschikt voor elk huidtype. Een zachte reiniging wordt gevolgd door een vernieuwende peeling, een balancerend serum, een ontspannende gelaatsmassage en een masker op maat. De verzorging wordt afgesloten met een aangepaste dagcrème.

€75

Purexpert

Een zuiverende behandeling voor de normale, gemengde, vette en acnéhuid.

€75

So Delicate

Een hypoallergene verzorging geschikt voor de meest gevoelige huidtypen, voor alle leeftijden en elk moment van het jaar. De verzorging gaat de huid hydrateren en voeden en zo haar beschermende barrière versterken.

€75

Royal Jelly

Een verzorging op basis van koninginnengelei geschikt voor iedereen wiens huid nood heeft aan zachtheid en comfort.

€75


Hydraluronic

Een verzorging aanbevolen vanaf 20 jaar, geschikt tijdens elke periode van het jaar. Zorgt voor een intensief gehydrateerde, gladde en frisse huid met instant plumping effect. De huid voelt soepel en comfortabel aan.

€85

Timexpert Radiance C+

Een verzorging geschikt vanaf 25 jaar voor een huid met nood aan energie. Het hoge concentraat aan Vitamine C werkt antioxiderend, gaat de collageen regenereren, de huid opklaren en haar evenwicht herstellen.

€85

Excel Therapie 0²

Een behandeling gebaseerd op de werking van Cytokinen, die de behoefte van de huid detecteert en haar zelfregulerende en zelfbeschermende werking terug geeft. Een ware zuurstofboost en preventieve anti-aging verzorging voor uw gelaat.

€90

Timexpert SRNS

Een verzorging op basis van epigenetica, geschikt vanaf 35 jaar. Geeft de huid meer flexibiliteit, dichtheid en weerstand. Tekenen van huidveroudering worden meteen minder zichtbaar.

€95

Timexpert Rides

Een verzorging geschikt wanneer de eerste rimpels en fijne lijntjes komen opdagen. Expressielijntjes vervagen en rimpels worden opgevuld. De huid wordt steviger en egaler.

€95

Timexpert Lift(in)

Geschikt voor een huid die nood heeft aan elasticiteit en stevigheid. De gelaatstrekken komen beter tot hun recht, rimpels worden minder zichtbaar en de huid krijgt haar stevigheid terug.

€95

Timexpert Rides Eyes

Een verzorging specifiek om huid rond de ogen te behandelen. Maakt rimpels glad, vult expressielijntjes op en verlicht wallen en donkere kringen.

€50

Supplement oogverzorging

Dit supplement is de ideale aanvulling bij elke gelaatsbehandeling.

€30