All Nele Care

Gelaatsverzorging

Een gelaatsverzorging bij All Nele Care is het ultieme ‘me-time moment’. Tijdens een 75 minuten durende behandeling kan je je laten meeslepen door de heerlijke geuren, het zalig comfort en de zachte muziek. De ideale manier om helemaal tot zen te komen. Aan het begin van de behandeling wordt de huid grondig bekeken zodat we een aangepaste verzorging kunnen toepassen. Epilatie van het gelaat zit ook steeds in de verzorging inbegrepen.


Maak een afspraak
Gelaatsverzorging

Wat kan je zelf doen om de gelaatsverzorging te optimaliseren?


  • Reinig je huid elke ochtend en elke avond om te voorkomen dat talg, zweet en andere vuiligheden gaan opstapelen in de poriën.
  • Scrub je gelaat 2x per week om de dode huidcellen te verwijderen en de huid terug zacht te maken.
  • Breng na het reinigen een gepaste dag- of nachtcrème aan die de huid haar jeugdige uitstraling terug geeft.
  • Vraag om advies. Samen bekijken we je huid en bespreken we de mogelijkheden. Op deze manier vinden we voor jou de perfecte combinatie.
  • Om de 28 dagen vernieuwt je huid volledig dus is het aangeraden om dan je verzorging opnieuw in te boeken. Je kan ook rekening houden met de wisseling van seizoen om je huid voor te bereiden op de weersomstandigheden.
Gelaatsverzorging

Maak een afspraak voor een gelaatsverzorging


Laden...
Gelaatsverzorging

Behandelingen & tarieven voor Gelaatsverzorging

Kennismakingsverzorging

Een verzorging geschikt voor elk huidtype.Een zachte reiniging wordt gevolgd door een vernieuwende peeling, een stimulerend serum, een ontspannende gelaatsmassage en een masker op maat. De verzorging wordt afgesloten met een aangepaste dagcrème.

€65

So Delicate

Een hypoallergene verzorging geschikt voor de meest gevoelige huidtypen, voor alle leeftijden en elk moment van het jaar. De verzorging gaat de huid hydrateren en voeden en zo haar beschermende barrière versterken.

€65

Royal jelly

Een verzorging op basis van koninginnengelei geschikt voor iedereen wiens huid nood heeft aan zachtheid en comfort.

€65

Purexpert

Een zuiverende behandeling voor de normale, gemengde, vette en acnéhuid.

€60

Beauty in-fusion

Een anti-age behandeling met schoonheidsinfuus afgestemd op elke generatie en de specifieke behoefte van haar huid.

€65

For Men

Een verzorging exclusief voor de mannenhuid waarbij er extra aandacht wordt geschonken aan een huid die tekens van stress en vermoeidheid toont. Ze geeft de huid energie en vitaliteit. Tegelijkertijd worden de afvalstoffen verwijdert en wordt de afweer versterkt tegen vervuiling en stress.

€70

Timexpert white

Een verzorging geschikt vanaf 25 jaar voor een huid met hyperpigmentatie als gevolg van de leeftijd, UV-straling, genetische factoren, hormonale factoren, … De verzorging voorkomt, reguleert en corrigeert de aanmaak van melanine.

€80

Excel Therapie 0²

Een behandeling gebaseerd op de werking van Cytokinen, die de behoefte van de huid detecteert en haar zelfregulerende en zelfbeschermende werking terug geeft. Een ware zuurstofboost en preventieve anti-aging verzorging voor uw gelaat.

€80

Hydracure

Een verzorging aanbevolen vanaf 20 jaar die zorgt voor een onmiddellijke en langdurige hydratatie. Ideaal bij de wisseling van seizoenen, perioden van extreme stress, voor of na een lange reis of tijdens de zwangerschap.

€75

Timexpert C+ (A.G.E)

Een verzorging geschikt vanaf 25 jaar voor een huid met nood aan energie. Het hoge concentraat aan Vitamine C werkt antioxiderend, gaat de collageen regenereren, de huid opklaren en haar evenwicht herstellen.

€75

Timexpert SRNS

Een verzorging op basis van epigenetica, geschikt vanaf 35 jaar. Geeft de huid meer flexibiliteit, dichtheid en weerstand. Tekenen van huidveroudering worden meteen minder zichtbaar.

€85

Timexpert Rides

Een verzorging geschikt wanneer de eerste rimpels en fijne lijntjes komen opdagen. Expressielijntjes vervagen en rimpels worden opgevuld. De huid wordt steviger en egaler.

€90

Supplement oogverzorging

Dit supplement is de ideale aanvulling bij elke gelaatsbehandeling.

€20

Timexpert Lift(in)

Geschikt voor een huid die nood heeft aan elasticiteit en stevigheid. De gelaatstrekken komen beter tot hun recht, rimpels worden minder zichtbaar en de huid krijgt haar stevigheid terug.

€90

Timexpert Rides Eyes

Een verzorging specifiek om huid rond de ogen te behandelen. Maakt rimpels glad, vult expressielijntjes op en verlicht wallen en donkere kringen.

€40