Kennismakingsverzorging

Een verzorging geschikt voor elk huidtype.Een zachte reiniging wordt gevolgd door een vernieuwende peeling, een stimulerend serum, een ontspannende gelaatsmassage en een masker op maat. De verzorging wordt afgesloten met een aangepaste dagcrème.

€65

So Delicate

Een hypoallergene verzorging geschikt voor de meest gevoelige huidtypen, voor alle leeftijden en elk moment van het jaar. De verzorging gaat de huid hydrateren en voeden en zo haar beschermende barrière versterken.

€65

Royal jelly

Een verzorging op basis van koninginnengelei geschikt voor iedereen wiens huid nood heeft aan zachtheid en comfort.

€65

Purexpert

Een zuiverende behandeling voor de normale, gemengde, vette en acnéhuid.

€60

Beauty in-fusion

Een anti-age behandeling met schoonheidsinfuus afgestemd op elke generatie en de specifieke behoefte van haar huid.

€65

For Men

Een verzorging exclusief voor de mannenhuid waarbij er extra aandacht wordt geschonken aan een huid die tekens van stress en vermoeidheid toont. Ze geeft de huid energie en vitaliteit. Tegelijkertijd worden de afvalstoffen verwijdert en wordt de afweer versterkt tegen vervuiling en stress.

€70

Timexpert white

Een verzorging geschikt vanaf 25 jaar voor een huid met hyperpigmentatie als gevolg van de leeftijd, UV-straling, genetische factoren, hormonale factoren, … De verzorging voorkomt, reguleert en corrigeert de aanmaak van melanine.

€80

Excel Therapie 0²

Een behandeling gebaseerd op de werking van Cytokinen, die de behoefte van de huid detecteert en haar zelfregulerende en zelfbeschermende werking terug geeft. Een ware zuurstofboost en preventieve anti-aging verzorging voor uw gelaat.

€80

Hydracure

Een verzorging aanbevolen vanaf 20 jaar die zorgt voor een onmiddellijke en langdurige hydratatie. Ideaal bij de wisseling van seizoenen, perioden van extreme stress, voor of na een lange reis of tijdens de zwangerschap.

€75

Timexpert C+ (A.G.E)

Een verzorging geschikt vanaf 25 jaar voor een huid met nood aan energie. Het hoge concentraat aan Vitamine C werkt antioxiderend, gaat de collageen regenereren, de huid opklaren en haar evenwicht herstellen.

€75

Timexpert SRNS

Een verzorging op basis van epigenetica, geschikt vanaf 35 jaar. Geeft de huid meer flexibiliteit, dichtheid en weerstand. Tekenen van huidveroudering worden meteen minder zichtbaar.

€85

Timexpert Rides

Een verzorging geschikt wanneer de eerste rimpels en fijne lijntjes komen opdagen. Expressielijntjes vervagen en rimpels worden opgevuld. De huid wordt steviger en egaler.

€90

Timexpert Rides Eyes

Een verzorging specifiek om huid rond de ogen te behandelen. Maakt rimpels glad, vult expressielijntjes op en verlicht wallen en donkere kringen.

€40

Timexpert Lift(in)

Geschikt voor een huid die nood heeft aan elasticiteit en stevigheid. De gelaatstrekken komen beter tot hun recht, rimpels worden minder zichtbaar en de huid krijgt haar stevigheid terug.

€90

Supplement oogverzorging

Dit supplement is de ideale aanvulling bij elke gelaatsbehandeling.

€20

Handverzorging

De nagels worden in vorm gezet en gereinigd. Vervolgens gaat de verzorging verder met een hydraterende balsem voor nagels en nagelriemen waarna ze wordt afgesloten met het inmasseren van een voedende handcrème.

€22,5

Handverzorging + gelnagellak

Gelnagellak op de handen gaat tot 3 weken mee. Ideaal voor speciale gelegenheden, vakantie, feestdagen, …

€30

Wellness handverzorging

Een leuk supplement bij elke verzorging. De handen worden grondig gescrubd, krijgen een verzachtend masker en achteraf een heerlijke handmassage. Ideaal voor ruwe/droge handen.

€32,5

Verwijderen gelnagellak

De gelnagellak wordt verwijderd en de nagels worden verzorgd.

€15

Esthetische voetverzorging

De nagels worden in vorm gezet en gereinigd. Eelt wordt geëgaliseerd met de rasp en de voeten worden ingemasseerd met een aangepaste voetcrème.

€25

Gespecialiseerde voetverzorging

De nagels worden in vorm gezet en gereinigd. Eelt, ingroeiende nagels en andere aandoeningen worden behandeld waarna de voeten worden ingemasseerd met een aangepaste voetcrème.

€30

Supplement nagellak

€2,5

Supplement gelnagellak

De gelnagellak blijft tot 6 weken mooi op de tenen! Ideaal voor op vakantie of in de zomer.

€10

Supplement wellnessverzorging

Een leuk supplement bij elke verzorging. De voeten worden grondig gescrubd, krijgen een voedend masker en achteraf een heerlijke massage. Ideaal in de winter om het ontstaan van kloven tegen te gaan.

€10

Wenkbrauwen / bovenlip / wangen / kin

€7,5

Oksels / bikinilijn

€15

Brazilian

€25

Armen

€25

Onderbenen / bovenbenen

€25

Volledige benen

€45

Rug / borst

€25

Kleuren van wimpers

€10

Kleuren + epileren wenkbrauwen

€15

Lash lift

Lash lift is een behandeling waarbij de natuurlijke wimpers gelift worden zonder gebruik van krultangen, mascara of wimper-extensions en dit tot 8 weken lang. Je wimpers worden gelift met siliconen padjes die we aanbrengen tijdens de behandeling.

€65

Dag/avondmaquillage

€25

Maquillage aan huis

€35

Bruidsmaquillage

Omvat een proefmaquillage, maquillage aan huis op de grote dag zelf, flash-lift-ampulle en een aangepaste lipstick.

€80