All Nele Care - Media18 - Nele Rottiers

Het Spaanse topmerk Germaine De Capuccini werd in 1964 gecreëerd door Carmen Vidal en staat intussen in de top 5 van de internationale cosmeticamerken. Met haar uitgebreide productenlijn kan het merk inspelen op elk specifiek probleem dat zich stelt op vlak van huidproblemen. Elke verzorging wordt gestart met een grondige huidanalyse en wordt volledig aangepast aan de noden van de huid. Aan het einde van elke verzorging wordt er een lichte maquillage aangeboden.Epilatie van het gelaat is bij elke verzorging inbegrepen.

All Nele Care - Media20 - Nele Rottiers

Royx Pro is expert in suikerpasta voor vrouwen en mannen. Dit Pools topmerk brengt zorgvuldig gekozen en natuurlijke producten op de markt die ontwikkeld zijn voor en door suikerprofessionals. Op de ingrediëntenlijst vind je enkel en alleen pure producten met verzorgende en hydraterende kenmerken. Deze trendsetter blinkt uit in kwaliteit, onderscheid zich in de markt op vlak van innovatie en creativiteit en heeft een hygiënische suikeroplossing voor de meest gevoelige huid. Bovendien is het uitgebreid assortiment antiallergisch en niet getest op dieren.

All Nele Care - Media21 - Nele Rottiers

De producten van Trind zijn het resultaat van meer dan 30 jaar onderzoek, productontwikkeling en interactie met klanten. Hun producten zijn uitermate effectief en werken diep door in de nagel. Trind heeft unieke formules en technieken ontwikkeld die zorgen voor maximale effectiviteit en absorptie van het actieve ingrediënt in de nagel. Op deze manier kunnen wij waarborgen dat onze producten het maximale resultaat leveren.

Blijf eeuwig jong met de nieuwe PRO 60+ behandeling.

Vraag naar onze kennismakings-actie.

TOP