All Nele Care

Voetverzorging

Onze voeten krijgen het zwaar te verduren. Ze dragen ons hele lichaam mee en zetten duizenden stappen per dag. Te lange of ingroeiende nagels, kloven of schimmels nemen het comfort in de schoenen weg waardoor de kleinste stappen al pijn kunnen doen.


Maak een afspraak
Voetverzorging

Waarom we bij All Nele Care voor Footlogix kiezen.


Footlogix is het eerste en enige Pediceutische merk in de wereld dat innovatieve en transformationele resultaten oplevert. Het assortiment voor thuisgebruik biedt snelle en effectieve resultaten voor een langdurig gebruik. De unieke producten zijn lichtgewicht, niet-occlusief en makkelijk aan te brengen, zonder vettig residu achter te laten.

Voetverzorging

Maak een afspraak voor een voetverzorging


Laden...
Voetverzorging

Behandelingen & tarieven voor Voetverzorging

Esthetische voetverzorging

De nagels worden in vorm gezet en gereinigd. Eelt wordt geëgaliseerd met de rasp en de voeten worden ingemasseerd met een aangepaste voetcrème.

€25

Gespecialiseerde voetverzorging

De nagels worden in vorm gezet en gereinigd. Eelt, ingroeiende nagels en andere aandoeningen worden behandeld waarna de voeten worden ingemasseerd met een aangepaste voetcrème.

€30

Supplement nagellak

€2,5

Supplement gelnagellak

De gelnagellak blijft tot 6 weken mooi op de tenen! Ideaal voor op vakantie of in de zomer.

€10

Supplement wellnessverzorging

Een leuk supplement bij elke verzorging. De voeten worden grondig gescrubd, krijgen een voedend masker en achteraf een heerlijke massage. Ideaal in de winter om het ontstaan van kloven tegen te gaan.

€10